Resultat 2016

Under 2016 hade jag som mål att delta i hela Ride of Hope från Lund till Malmö. Tyvärr blev det inte så. Ett deltagande där hade inneburit att min sista av fyra semesterveckor på landet med familjen skulle ha fått ägnas åt visserligen underbar cykling, men jag valde att spendera semestern med familjen istället. Nya tag nästa år kanske.

Däremot kom det till lite extra cykling som inte var planerad i början av året. När det dök upp en inbjudan till nattcykling 40 mil till Gävle och tillbaka kunde jag inte riktigt hålla mig, och ställde upp. Det blev en intressant upplevelse.

Ett annat lopp som tyvärr fick stryka på foten i år var Roslagshösten. Efter 7 raka roslagslopp blev jag tyvärr tvungen att hoppa över höstens eftersom de ändrade helg från första i september till sista i augusti, och då var jag redan inbokad på annan aktivitet. Men jag kommer nog tillbaka ska ni se.

Vätternrundan däremot, där fixade jag och Jocke för första gången en tid under 10 timmar! Och det med råge. 09:36 rullade vi in på. Stort tack för hjälpen till gänget från SMACK vi startade med, och Hofvet som vi svansade efter på västra sidan sjön.

Någon triathlon blev det tyvärr inte i år, och simning var det dåligt med. Några löparrundor fick jag till i träningssyfte men inget att skriva hem om direkt.

Här nedan hittar du resultat från olika lopp som jag deltagit i. Med länkar till mina tankar om respektive lopp, eller dess hemsida.