• Okategoriserade
  • 0

Semestern snart slut…

Så var man hemma igen då, efter ca två veckor på landet med totalt slappande. Allt jag gjort i praktisk väg är att ha klippt gräset två gånger, och byggt ett myggnät till fönstret i sovrummet. I övrigt har det bara handlat om hängmattan, bad, läsa böcker och tittat på fotboll. (Jag vet. Jag gillar inte fotboll, men av någon konstig anledning har jag sett de flesta av matcherna som visats).

Vad gäller böcker, så har jag nu nästan plöjt igenom Ulf Lundells ”Jack”, som jag började på förra sommaren. Stor igenkänningsfaktor, även om tiden den utspelar sig på är ett decennium eller två tidigare än när jag själv hade ett liknande liv, om än utan att röka gräs och vara fullt lika flummig 😉 Andra böcker jag hunnit med är ”Nattväktarna”, en bok om tyskarnas radarstation i Danmark under WWII. Rekommenderas. Har även läst Dan Browns ”Digital Fortress” som jag också kan rekommendera.

LandetI sjön steg temperaturen ca en grad per dag nu när det var som varmast. Började på ca 21 grader strax efter midsommar, till att vara 24 grader – även ner på djupet i den annars så skiktade sjön – igår. Ännu varmare idag men vi glömde ta med termometern ner.

Men som sagt. Nu är man hemma igen, och imorrn sätter vi igång med renoveringen av altanen på nytt. Ska försöka få den klar innan semestern är slut på söndag. Taket har ju kommit och är bara att hämta. Får väl se hur det går att få bort det gamla taket. Spännande.

Kommentera gärna