Ännu en gratishelg

Så har vi haft ännu en lugn helg utan något speciellt inplanerat på grund av en allmänt känd orsak. Så vi har istället hunnit med att höststäda lite. Klippt gräset för förhoppningsvis sista gången i år, men man vet ju inte om värmen försvinner eller inte så det är ju inte omöjligt att det blir en gång till. Otroligt. Annars kändes det som riktig vårsol när vi tog en promenad längs med Årstaviken idag. Riktigt varmt och skönt.

TakboxDessutom har vi sett till att vi inte behöver skaffa ny bil allt för snart. Toyota hade specialerbjudande på en takbox tom idag, så den var vi iväg och köpte av dem, trots att tillbehörsavdelningen hade stängt idag 🙂 Nu måste vi bara se till att fixa plats för den i garaget. Tills dess får den väl sitta på bilen. Jättegenomtänkt 😛

Jaha, så blir man väl tvungen att pallra sig iväg till jobbet imorrn med då. *suck*

Kommentera gärna