Tuva är hemma

Igår vid femtiden kom vi hem alla tre. Tuvas mormor kom och hälsade på, efter att ha lovat att fixa middag åt mamma och pappa 🙂 Allt har så här långt gått bättre än vi hoppats, och vi har till och med fått sova ganska bra under natten.

Hon äter och sover mest hela tiden, om vartannat. Men det blir också några små stunder med rent mys och tittande på varandra.

Idag har vi visat Tuva omgivningarna, tex Långbroparken. Hon såg inte så mycket iofs eftersom hon sov hela tiden, men ändå 🙂 Senare ikväll kommer Morfar och Ulla på besök för att beskåda det lilla underverket, och på lördag kommer farmor, farfar och faster med familj och hälsar på.

Nu ska jag sätta mig och försöka få upp lite av bilderna på nätet.

3 svar

 1. mino skriver:

  Välkommna hem får man väl säga då 🙂 Jag är visst en flitig besökare på er sida.. 🙂 Tycker de är så kul o läsa de du skriver!! Skönt o höra att hon verkar va en snäll tjej o att ni mår bra alla tre. Väntar med spänning på lite mer bilder 🙂 O så klart,, kommer vi gäääärna o hälsar på snart för att titta, !!!!!
  Kram på er!!

 2. Thomas skriver:

  Ni är så välkomna så 🙂 Hör bara av er för att boka in en tid bland den strida strömmen av besökare, vi är hemma mest hela tiden 😉

 3. mino skriver:

  Oj oj.. då får vi ta en kölapp dårå 😀 Tänkte kanske den 21-22, va sägs om de??? Tänkte kanske ev komma över bara Jocke o Jag utan ungar.. dom bär ju med sej så mycket baskilusker från skolan.. onödig för lilla gumman att bli sjuk när hon är så liiiten..

Kommentera gärna