Byggbehovet tillfälligt tillfredställt

Har man inga egna pågående byggprojekt får man stilla sin hunger på annat sätt. Nämligen genom att bygga hos andra.

Jocke & Mia behöver ett rum till och därmed en ny vägg, och det hade jag vid något svagt ögonblick lovat att hjälpa till med. Sagt och gjort, igår förmiddags tog vi oss dit hela familjen, guidade av den nya navigatorn trots att vi hittar alldeles utmärkt ändå. Efter lite tänkande, mätande, funderande och arbete satt regelverket på plats och sedan var det bara att skruva upp plyfan med isolering emellan. Gipsskivorna får vänta till senare eftersom klockan blivit lite mycket och vi ville hem och sova 😉

I slutändan blev det trots allt riktigt bra, även om det inte blev helt färdigt. Vi kände oss iaf duktiga, och det var ju ändå den första vägg vi byggde i våra liv 😀

Kommentera gärna