Nu händer det mycket

Tuva är nu nästan tre månader, och det händer massor i hennes utveckling. Varje dag upptäcker hon nya saker, och vi upptäcker att hon kan nya saker lika ofta. Skoj skoj!

Nu gillar hon att pyssla och hålla i saker med båda händerna, och pratar i massor vissa dagar även om det är svårt att förstå vad hon säger 😉 Speldosan i babygymet sätter hon igång på egen hand allt oftare.

Dessvärre ska jag ju börja jobba imorrn igen efter två veckors ledighet, och det lockar inte det minsta. Nu kommer jag ju missa en massa saker som Tuva gör på dagarna…

Vad gäller TV-problemen som jag skrev om här så har jag nu fått svar från Teracom. Tydligen påverkade det arbete de utförde i november signalerna mer än de trott, och de utför nu mätningar i de områden de fått in felanmälan från. Förhoppningsvis blir det bättre snart, och jag slutar med mina felsökningar här hemma 🙂

Kommentera gärna