Allt går sönder

Vad kul vi har. Förra veckan pajjade något på kylen. Service kommer imorgon. Dammsugaren behöver nya hjul på munstycket för de har pajjat efter två år med inte speciellt överdrivet mycket dammsugande…

Och vad gäller Volvon, så har vi ju länge och väl diskuterat med säljaren om att få ETMen utbytt på garanti, men till slut iallafall lyckats få till en 50/50 deal med dem. Bättre än så kan nog vara svårt att få. Ovanpå det har AC’n den senare tiden visat sig fungera halvbra. Hade den inne på provtryckning idag. Grattis! Kompressorn läcker och behöver bytas. (men det får vänta till någon annan gång, alldeles för dyrt just nu) Samtidigt som verkstaden kollade AC’n upptäckte de att något som heter ”multiremmen” var väldigt dålig och borde bytas snarast om vi inte vill bli stående någonstans på semestern. När det gäller den var det iaf enkelt, säljaren gick omgående med på att ta det på garantin, så de kommer byta den på torsdag. Iallafall ett litet ljus i mörkret.

Så juli och augusti kommer gå i reparationens tecken… kul nästan jämt… *suck*

[tags]volvo, V70, motor[/tags]

Kommentera gärna