ACn fixad!

Nu slipper vi svettas i bilen igen! AC’n i volvon hade ju pajjat och vi hade fått ett pris på 11 papp av en lokal verkstad för att få det fixat. Men eftersom det var annat som skulle fixas på bilen av säljaren så nämnde jag lite ödmjukt att det inte var så roligt med en trasig AC i en för oss ny bil som kostade massa pengar. När Karin var upp och lämnade bilen igår erbjöd sig säljaren att kolla vad det skulle kosta att renovera kompressorn och även ta halva kostnaden.

Så, efter två dagar på verkstaden hämtade jag ikväll bilen i Uppsala igen. Ny och fin multirem och väl fungerande AC. Och i slutändan blev det en 56/44 deal till vår förmån. Det kostade oss 3 papp istället, vilket jag *tror* är ett vettigt pris. Jag känner mig iaf inte lurad 😉 Nu får vi hoppas att den fortsätter fungera bara, vi håller tummarna.

Efter semestern blir det till att ta tag i byte av ETMen, där vi redan kommit överens om ytterligare en 50/50 deal, efter en del ”tjafsande”.

[tags]Volvo, motor, air condition[/tags]

Kommentera gärna