Gessles finalkonsert

Per GessleÄven om jag inte är något riktigt Gessle-fan måste man ju ta chansen när man får se hans finalkonsert på sjöhistoriska helt gratis. De gamla Gyllene Tider-låtarna funkar ju fortfarande, om inte annat så för lite nostalgitrippar 😉 Dessutom kan jag ju sitta i bästa TV-fåtöljen med söndagskaffet i näven och slippa trängas med tusentals andra människor 😉

Telia direktsände konserten över deras IP-TV. Långt ifrån samma sak som att vara på plats iofs. Ljudet är inte alls lika bra (vågar inte vrida upp stereon så man känner ljudet i kroppen, nån kanske klagar) och stämningen missar man ju helt även om man hör publikens jubel.

För övrigt är min semester nu slut… imorrn bär det av tillbaka till kontoret igen. *suck*

[tags]Per Gessle, Gessle, Gyllene Tider, Telia[/tags]

2 svar

  1. Henrik skriver:

    Hej, du spelade möjligen inte in denna konsert?

    Söker med ljus och lycka efter denna konsert .

  2. Thomas skriver:

    Nix, gjorde mig dessvärre inte det besväret eftersom jag inte kände något behov av det själv 😉

Kommentera gärna