Kameraproblem

Jaha, jag funderade ju på vilken videokamera vi ska ersätta vår nuvarande med. Nu har jag fått mer problem. Canons HV20 har fått liknande recensioner som den Sony vi kikat på. Bättre på en del saker och sämre på andra. Vi har känt och klämt på båda och jag vet inte vilken jag ska bestämma mig för. Jag gillar ju Sony-modellerna. Men jag gillar inte de pekskärmar de har för att navigera i menyerna. Canonen ska vara bättre i dåliga ljusförhållanden vilket alltid är bra, men Sonyn känns bättre i handen. Hjäääälp.

Inte blev man mycket klockare av Digital Home mässan heller. Sonys montersnubbe kunde inte nånting om videokameror och brydde sig inte det minsta om att försöka få tag i någon annan där som kunde istället. Bara den inställningen gav Sony ett stort minus.

Jag får väl läsa de ”oberoende” testerna igen.

[tags]Videokameror, Sony, Canon, MiniDV[/tags]

Kommentera gärna