Är det så här det ska vara nu?

Är det så här att ha barn? Att man blir döds-sjuk med jämna mellanrum? Jag som nästan aldrig var sjuk i min ungdom blir nu sängliggande för en liten förkylning som jag fått av vårt lilla knastroll till barn. Och Karin har varit hemma från jobbet hela veckan hon med, lika däckad. Nä, faktiskt ännu mer. Men Tuva, hon sover lika lite som vanligt och däremellan är det 190 som gäller trots förkylningen och envis snuva.

Nåväl, även om jag idag knappt kunnat prata så ska det väl ge med sig när som helst nu. Känns som det är ”rester” kvar som ska ut ur kroppen bara. Vi har iallafall bokat in en middag hemma hos Jocke & Mia på lördag. Känns som man vill göra något kul nu när man suttit inne och (försökt) slappa i en hel vecka…

[tags]Förkylning, Barn, Pappaledig[/tags]

Kommentera gärna