Besök hos kusinerna

Den här veckan har jag och Tuva varit på besök hos kusinerna i Borlänge. Avresa hemifrån efter lunch i måndags och hem igen efter lunch i onsdags. De nästan tre timmarnas bilresa i varje riktning gick alldeles utmärkt. Tuva sov större delen av vägen, och när hon inte gjorde det visade hon Nallen skillnaden mellan sol och skugga där i baksätet.

På vägen hem blev det ett snabbstopp med lite banan och spring i benen vid Huvudstakorset, 20 minuter hemifrån. Bra, för pappa behövde lätta lite på trycket även han… Vågstationen i polisfickan växte säkert en meter på höjden efter det…

Uppe i Borlänge gick det villt till. Tuva lärde sig nya saker, som att kasta sig handlöst från soffan ner i sängen som för tillfället stod nedanför på golvet. Det känns som alla tre barnen hade oerhört roligt när vi var där.

Väl hemma igen behövde lilltjejen vila upp sig rejält. Tror hon fortfarande bearbetar händelserna genom drömmar på nätterna. Har mycket närhetsbehov just nu.

Kommentera gärna