Koka makaroner

Koka makaronerNu har jag äntligen läst klart mina ”pappaböcker” 🙂 Började för över ett år sedan. De är varken tjocka eller svårlästa, men jag har ju hela tiden något annat att pyssla med 😉

Hemliga PappanHur som helst. För knappt ett år sedan läste jag Koka makaroner. Skoj läsning och man känner igen sig väldigt mycket som pappa. Nu har jag även läst Hemliga pappan, ni vet boken som blev till efter den uppskattade bloggen med samma namn. Samma sak där, mycket igenkännande. Men i båda böckerna även saker man inte alls känner igen. Men så ska det väl vara, alla är ju inte lika som tur är. Hur som helst kan jag varmt rekommendera båda böckerna om du nyligen blivit pappa. Båda bör nog helst läsas under barnets första levnadsår.
[tags]hemliga pappan, pappa, böcker[/tags]

Kommentera gärna