Jättepappaledig

Nu har jag varit pappaledig på hundra procent sedan 1 januari. Hur känns det nu då, så här tre månader in i ledigheten? Jotack bara bra. Visst, jag har svårt att släppa jobbet. Måste regelbundet kolla mailen där och se vad som händer. Men samtidigt är det hur skönt som helst att tänka ”Oj, det där verkar jobbigt. Det behöver jag inte bry mig om över huvud taget.”!

Det är nästan det i sig som gör att jag måste kolla mailen i första läget 😀 Än så länge har jag ingen längtan att gå tillbaka till jobbet.
I övrigt… jodå det rullar på ganska bra. Har fått in fungerande rutiner som verkar hålla sig någorlunda konstant.

En normal dag utan några extravaganser handlar i stort sett om att gå upp runt 8:30, äta frukost, ta en sväng till Öppna förskolan alternativt lekparken med efterföljande promenad, hem och äta lunch, läsa lite bok och sova middag, äta mellanmål, lek- eller lässtund tills mamma kommer hem, äta middag, mer lek eller läs och till slut nattningsrutinen runt 20-snåret.

Nu är det ju inte ofta dagen ser ut exakt så här. Kanske en dag i veckan max. Pappsen hittar ju på en massa andra saker hela tiden och då rubbas allt 😉

[tags]Pappaledig[/tags]

Kommentera gärna