• Okategoriserade
  • 0

Armering och slang på plats

Sådärja, nu har jag lagt in armering och i denna fäst golvvärmeslangen med buntband. Inköpet av armeringsnät höll på att bli en dyrköpt historia. Vid avlastning hemma tjongade jag rakt in i ett nät som låg på biltaket. Såg det inte, och det träffade bara några få millimeter från mitt högra öga. Hade kunnat gå riktigt illa. *pust*

Hur som helst, nu är golvet färdigt för flytspackling! La precis dit plast ovanpå hela alltet som rekommenderat om man inte lägger avjämning inom tre dygn från det man lagt EPSen. Och det hinner vi ju inte. Tyckte nog att golvet redan nu efter två dygn är ganska poröst i ytan. Men vem vet, det kanske kan bli ännu porösare.

Har funderat på att lägga ned lite VP-rör när man ändå är igång, för att kunna dra lite nät och liknande till strategiska platser i rummet senare. Men jag tror jag hoppar över det, så spar vi lite tid. Annars ska jag ju lista ut var de hamnar bäst osv, och dessutom inhandla dem eftersom de jag redan har inte skulle räcka. Jaja… vad är väl en bal på slottet… 😉

EPSen är lite kul, känns som att gå på frigolit. Och de delar från ytan som lossnat känns som frigolit. Framför allt är golvytan alldeles varm så nog fungerar isoleringen som den ska 🙂

[tags]Källare, Renovering[/tags]

Kommentera gärna