Bygga trapp och annat

Nu är vi igång med trappbygget! Idag har jag med enbart handkraft borrat de två första hålen för plintarna som ska bära upp själva avsatsen på trappen. Det andra hålet är inte riktigt färdigt, men blir nog imorrn. I övrigt är nog själva planerandet färdigt så gott det går, och inköpslistan skriven. Får se när det blir till att handla. Så här är det tänkt att den ska se ut.

Annat: Förra veckan pajjade ju nätdelen till vår HTPC frontend. Under helgen gav även nätdelen i hemmaservern upp. Iofs har jag väntat på det länge eftersom jag varit fundersam över fläkten som inte snurrat när den borde. Lite sökning på nätet visade att nätdelarna från Antec (som detta var) är långt från pålitliga. Idag införskaffade jag således en ny nätdel så nu funkar servern som den ska igen. *phu*

Till slut, Tuva sover just nu hemma hos morfar, så jag ska väl hoppa i säng jag med och ta vara på en förhoppningsvis avbrottsfri natt 😉

[tags]HTPC, Antec, Bygga, Trappa[/tags]

Kommentera gärna