Bygge: Förrådet på landet

I helgen var vi återigen ner en sväng till landet. Den här gången för att hämta det beställda förrådet och börja bygga det.

Sagt och gjort, vi drog iväg fredag kväll som vanligt. Och som vanligt hade ett gäng bilar krockat i södergående vid Salem, med långa köer som följd. Lördag morgon lånade vi grannens släp och tog oss in till Norrköping för att lasta på det 700 kg tunga paketet. Sedan bar det hemmåt igen.

Väl hemma var det dags att sätta igång. Först skulle en massa mossa bort från bergknallen så vi fick ett stabilt underlag att ställa Lecablocken på. Bara det tog ju längre än beräknat. Efter det var det dags att mäta in och väga av grundplintarna (Lecablocken) och det är ju inte heller gjort i en handvändning.

Hur som helst, på söndag eftermiddag var vi en bit på väg. Nästa gång hinner vi nog få på taket 😉

Kommentera gärna