Ny telefon – HTC Hero

Det är inte ofta jag skaffar ny mobiltelefon. Men nu har jag gått och suktat efter en speciell ett tag. En HTC Hero.

HTC Hero - Brun
HTC Hero - VitHTC Hero - 7 skärmar

Efter att ha följt diskussionerna på diverse forum och i stort sett ingen varit missnöjd med den så bestämde jag mig, och nu har jag beställt en. En brun.

Det som tilltalar med denna är framför allt att den kör Android som operativsystem. Jag har ju egentligen ingen erfarenhet av det, men faktumet att det är opensource och utvecklas av bland andra Google gör att det är lovande. Att funktioner som kalender och kontakter är tätt knutna till Googles tjänster som jag är flitig användare av gör ju inte det hela sämre.

Förhoppningsvis kommer den i början av nästa vecka, så får vi se om det kommer någon mer utförlig åsikt här senare.

[tags]HTC Hero, HTC, Mobiltelefoner[/tags]

Kommentera gärna