Badminton

Tuva, Thomas och Emma spelar badminton

Tuva, Thomas och Emma spelar badminton

Tuva har sagt några gånger att hon vill komma och se när jag spelar badminton. ”Jadå, jag ska prata med mamma om när det passar” har jag svarat. Men såklart glömt bort det.

Idag påminde hon mamma om att ”pappa och du skulle prata om när vi kunde titta när pappa spelar badminton”. Så idag kom de lagom till spelstart.

Medan jag och Johan spelde våra set, stod Tuva och övade på att bolla med racket och boll. Mellan våra set försökte jag och Tuva spela lite. Både över nät och utan nät. Men såklart var det lite svårt för den lille att träffa bollen.

Vid andra försöket kom tränaren från badmintonklubben som tränar i samma hall förbi med ett junior-racket som Tuva fick låna, då det borde vara iallafall lite lättare med kortare skaft. Och det verkade så också för hon träffade bollarna lite bättre. Hon såg så stolt ut när vi lämnade tillbaka racket och tackade för lånet. Herr tränare såg väl en potentiell ny klubbmedlem och gjorde allt för att hon skulle tycka det var roligt att spela 🙂

Kommentera gärna