Slalomträning

I år tänkte vi försöka träna lite mer på Tuvas slalom. Hon tyckte ju det var så roligt förra året. Men för sent kom vi att tänka på att boka in skidskola. Som tur var arrangerade Friluftsfrämjandet en andra omgång i Flottsbro, och med lite tur kommer det finnas tillräckligt med snö hela tiden.

Men innan skidskolan sätter igång passade Tuva och jag på att åka til Flottsbro en dag när dagis hade stängt för att träna lite på egen hand. Och det gick ju jättebra. Hon fixade knappliften helt själv nästan på en gång. Och nedför klarade hon också att ploga ner större delen av barnbacken själv. I mitten av backen där det är lite brantare ville hon ha lite mer hjälp dock. Men hoppet längre ned i backen skulle hon såklart åka i 🙂

Nästa helg startar skidskolan. Det ska bli spännande. Undrar bara om jag bokat in henne på en för lätt kurs, utveckligen sprang ju iväg med superfart de timmarna vi var i backen igår!

Kommentera gärna