Midsommar 2012

Denna midsommar firades på landet med bara vår lilla familj. Det blev en väldigt lugn helg med det vanliga firandet på Getnäs (festplatsen) på midsommardagen. Vädret visade sig från den bättre sidan med sol och värme, och årets premiärdopp togs i 21-gradigt vatten dagen innan midsommarafton. Jag fick till och med tillfälle att sitta och somna lite i

Badpremiär

Badpremiär i 21 grader

Dessutom har Tuva lärt sig cykla riktigt bra denna helg och cyklade nästan hela vägen till och från festplatsen själv. Nu behövs bara en liten puff när hon ska starta, resten sköter hon galant på egen hand. Kul!

Och det måste ju jobbas lite på bygget när man är på landet också. Så den här gången har det kommit upp några gipsskivor så det är färdigt för att börja med väggen mellan sovrummen nästa gång.

Dags att klippa?

Dags att klippa?

Camping med bullgrillning

Camping med bullgrillning

Kommentera gärna