Första maj – arbetarens dag

Det sägs ju att första maj är arbetarnas dag. Därför passade vi på att arbeta lite här hemma i trädgården. Och för att påskynda den globala uppvärmningen lite så eldade vi trädgårdsavfall mellan 10 och 18. Tänk att det kan vara så tillfredsställande att elda upp saker.

2013-05-01 10.56.12När vi ändå var i farten åkte utemöblerna ut ur garaget och fick sig en omgång med tvättsvampen. Även bilarna fick sig en slev av högtrycket och tillika min fina cykel som någon smutsat ned. Vinterns och vårens  skit i luften som bestämt sig för att översomra på vår altan fick erkänna sig besegrad av samma högtryckstvätt, och hela dagen sken solen från klarblå himmel. Vi fick till och med se en zeppelinare sväva förbi – något luftmätningsprojekt som flugit från Tyskland och nu passerade oss, om jag förstod det hela rätt.

Den enda nackdelen med dagen var att jag försov mig och missade en planerad cykeltur på Ekerö. Men jag trodde ju den skulle ske på lördagen och inte idag.

Kommentera gärna