Ännu en helg på landet

I början av mars besökte vi landet för första gången den här sidan nyår. Äntligen. Nu så här i slutet av samma månad var det dags igen. Förra gången blev det tre dagar, då jag bestämde mig för att med kort varsel ta måndagen ledigt eftersom Tuva ändå inte hade skoldag då. Riktigt skönt var det att få en dag extra i stugan. Då passade vi även på att jobba lite i det som ska bli mammas och pappas nya sovrum. Lite spackling och slipning innan det går att slänga på färg.

Studsmattan monterad

Studsmattan monterad

Den här gången blev det däremot inte så mycket arbete på grund av min revbensskada. Istället blev det mycket slappande och tid spenderad med barnen vilket såklart uppskattades. Av båda sidor. Vi monterade ihop studsmattan rekordtidigt. Förra året åkte vi slalom i Yxbacken ”om två veckor”! 

Kommentera gärna