Svårt att komma till ro

Tuva har börjat sitta i sin egna stol med oss när vi äter nu, och verkar gilla det skarpt. Bättre att vara med i middagsdiskussionen än att ligga på en filt på golvet eller sitta i babysittern. Dessutom ska hon inte sitta i ens knä. Nä hon ska stå, och vägrar böja på benen. Tills de viker sig av trötthet 😉

Däremot har hon väldiga problem att komma till ro när hon ska sova på kvällarna. Mycket skrik och gråt blir det innan hon somnar. Dessutom vill hon just nu inte somna hos pappa, det är bara mamma som duger. Måste säga att det faktiskt känns lite jobbigt. Men det går väl över. Hoppas bara att det gör det snart.

Vi har inte lagt upp några nya bilder på Tuva på länge. Det måste vi råda bot på, och förhoppningsvis kommer det några nya under de närmaste dagarna.

I torsdags var det dags för andra babysimlektionen. Tuva fortsätter tycka om att bada, och flöt omkring på rygg och småsnackade nästan halva lektionen. 🙂

På renoveringsfronten här hemma har vi nu tagit tag i pannrummet. Inte några stora saker, men vi kastar ut ”gorm-hyllorna” och sätter upp väggfasta hyllor på skenor istället. På så sätt blir det bättre utnyttjande av väggytan och enklare att anpassa hyllavstånden. Blir nog riktigt bra när det är klart. Men som vanligt fanns ju inte allt hemma på ikea när vi handlade så det blir en vända till den här veckan. Nästa projekt får nog bli matrummet, eftersom vi fått så pass bra pris på en hel uppsättning matrumsmöbler.

Kommentera gärna