Babysim del 4

I torsdags var det fjärde lektionen av babysimmet, och den här gången skulle vi lära oss dyka! Eller… barnen skulle lära sig dyka. Mamma tyckte det var bäst om pappa gjorde det, och det gick riktigt bra de första två gångerna. Hälla lite vatten på huvudet och sen ner under vattnet med hela paketet, huvud och allt, för att sedan ta upp henne mot axeln. (för att hon skulle slippa se en chockad mamma eller pappa sa kursledaren)

Trots öppna ögon under vattnet så sa hon inte speciellt mycket när hon kom upp igen. Utom tredje gången. Lite slarv från mammas och pappas sida gjorde att stackars lilla Tuva tömde halva bassängen på vatten så alla andra gick på grund. En ordentlig kallsup blev det vilket inte var det minsta roligt tyckte hon. Och det kan man ju förstå.

Men lite uppmuntring och glada hejarop från både föräldrar och ledare gjorde att hon strax slutade skrika, och var med i den avslutande sången. Lika leende som vanligt 🙂 Så förhoppningsvis går det bara bra nästa gång också.

DSC00311.JPGNu har vi anmält oss till del två också, så det blir ytterligare 8 lektioner med början i slutet av mars tror jag det var.

Och till sist… Nu finns det några nya bilder i albumet!

Kommentera gärna