Rulla runt

Idag hände det! Tuva rullade runt från rygg till mage, och ingen var det som såg det.

I måndags var Karin och Tuva hos BVC, där sköterskan frågade om hon börjat försöka vända på sig. Tuva alltså. Men det hade hon ju inte så Karin svarade att hon visar inte ens något intresse att över huvud taget försöka. Några timmar senare hade hon börjat försöka att just rulla runt hemma på golvet.

Och idag ringde Karin mig på jobbet.

Nu hände det!

sa hon. Men självklart hade hon gått ut ur rummet just då, och kom tillbaka och såg Tuva ligga på mage istället 😀

Så efter babysimmet idag när jag tog på henne kläderna så fick jag se det. Två gånger på raken vände hon på sig. Den tredje fick jag stoppa henne halvvägs eftersom hon trasslat in sig i kläderna annars 🙂 Och Karin var och bytte om så hon såg det inte nu heller. Däremot en stund senare när hon tog hand om lilltjejjen och jag bytte om. Sen hände det några gånger hemma på vardagsrumsgolvet också 🙂

Kommentera gärna