En bra dag

Idag hade Tuva en av sina riktigt bra dagar. Mamma sa att hon varit glad hela dagen, och väl på näst sista lektionen babysim så var det stora leendet nästan hela tiden. Bara när pappa råkade hålla huvudet under vattnet blev hon lite bekymrad, men inte ens det kunde sätta stopp för en så bra dag.

Nu kommer farfar bli stolt, men det får väl vara så. När Tuva låg och flöt i badringen fick hon syn på ett annat barn och pappa. Då åkte jättesmilet på, och där låg hon flytandes och log brett mot de andra i bassängen och vinkade ”drottning-vinket” åt den andra pappan!! 😀

Dagens skratt fick mamma och pappa när hon, ”simmandes” i magläge råkar nysa. Huvudet far ner med ansiktet nedåt i vattnet, och det bubblar rejält innan hon tar upp huvudet igen. Det hördes ialla fall inte att hon nös 🙂

CRW_7637.JPGVäl hemma fick hon prova på gåstolen som hon fick igår. Eftersom hon kan kräva en hel del underhållning så tänkte vi testa och se om hon kunde roa sig själv, då gymet inte är *så* himla kul längre alltid. Och se där. Det tog inte många minuter innan hon satte rejäl fart med båda benen och såg riktigt road ut. ”Kolla, jag kan flytta mig själv” stod det skrivet i det ansiktsuttrycket. 🙂

Kommentera gärna