Fokus, gåstol och matrum

I torsdags trillade 25-öringen ner hos Tuva, och hon kopplade att det går att ta sig framåt i vattnet genom att sparka med benen. Och dessutom försöka fånga leksakerna i vattnet. Det märktes tydligt att hon sen tyckte det var ännu roligare att bada. Skoj skoj 🙂

Väl när hon lärt sig det har vi märkt att hon är mycket mer fokuserad på att ta sig fram till en viss plats. Som idag när hon gick omkring i gåstolen och utforskade rummen ett efter ett, och verkligen följde efter oss när vi knallade runt! Och ja mamma, vi har monterat upp grinden i trappen nu. 🙂

Idag lyckades vi också sätta igång med renoveringen av matrummet. Skulle ha gjort det igår men då orkade vi inte. Åkte till Lövstalöt istället 😉 Målet var att få ner golv- och taklister och undertaket, så det är klart för att regla upp för nya undertaket innan helgen är slut. Och så blev det också. Så nu är det bara att handla de prylar som behövs i första skedet. De beställda matrumsmöblerna har ju kommit. De bara står och väntar i butiken på att vi ska bli klara med rummet, så det gäller att sätta fart.

Kommentera gärna