Smygpremiär

Igår lämnade vi Tuva hemma (med mormor) och smet iväg på smygpremiären av Gålö Skärgårdskrog. Bosse som tidigare hade Vackra Rum på Götgatan har blivit restaurangägare istället, och igår hade han smygpremiär för ca 150 inbjudna personer. Skoj Skoj. Vad jag hörde såg kåken mer eller mindre ut som ett ruckel när han tog över, men nu är det en trevlig restaurang. Så nog verkar det som de lagt ned mycket arbete! Och maten var suverän den med, hoppas det håller i sig. Men det gör det säkert.

Ska bli spännande att se hur det blir under lite mer ordnade former. Igår var det ju mer av ett party än en ”vanlig” skärgårdskrog. Jag kommer iallafall att testa stället fler gånger 😉 Vi måste ju iallafall åka ut dit någon mer gång för att ta lite bilder till webben, som är under uppbyggnad.

Kör hårt Bosse!

Gålö Skärgårdskrog

Kommentera gärna