• Okategoriserade
  • 0

Snart färdigt

Nu är vi på gång. Efter mycket spacklande och slipande, och spacklande och slipande och lite spacklande och slipande (pappa målarmästare har gjort 95% av det där får jag nog erkänna) så har vi äntligen grundmålat alla väggarna, så nu ser rummet helt och rent ut igen (förutom golvet som har dammig täckpapp kvar på sig). Taket är färdigmålat, och de kommande kvällarna ska vi försöka få på färdigfärgen på väggarna också. Sen blir det av att hyra bil och hämta möblerna. Leverantören har börjat undra när vi ska göra det, nämnde att de börjar bli dammiga… På tisdag ska pappa komma och måla snickerierna färdigt också. Ooooooo vad fint det kommer bli 😀

CRW_8432.JPG

Vad gäller kylan så tycket inte killen vi skulle investera i frikyla innan vi fixat isolering av vinden och förslagsvis även montera isolerglas på insidan av nuvarande fönster för att på så sätt minska värmeförluster på vintern men även minska uppvärmningen av inomhusluften från vinden på sommaren. Låter vettigt, men dyrt. Isolerglas till alla fönster på entreplan går loss på nästan 30 papp! Har begärt in en frikyleoffert från ytterligare en firma nu så får vi se vad de säger. Isolera fönstren är dock fortfarande intressant för det är ett riktigt kallras från dem på vintern.

Kommentera gärna