En bil till

Vi har ju funderat på att skaffa en bil till sedan Tuva kom ut, ungefär. Men det har inte blivit något av. Fram tills nu. För ett tag sedan frågade Karin om jag skulle köpa en extrabil när jag ska vara pappaledig. Japps svarade jag, för jag orkar ju inte åka kommunalt. Då meddelade min kära fru att hon skulle bli sur om inte hon också fick ha en bil hemma när hon är mammaledig, vilket ju är fullt förståeligt. Så, det blev till att börja kika runt igen.

Så, i söndags hittade jag några bilar på bytbil.se. Karin kikade lite på dem på måndagen och tyckte en såg intressant ut. Den fanns i Uppsala. Och eftersom vi skulle dit till mina föräldrar på eftermiddagen för att fira valborg så kunde vi ju iallafall titta lite på den.

Volvon

Några timmar senare hade vi skrivit på och lagt handpenning, och vi får hämta den på fredag. Vår ”andrabil”, eller Karins ”shoppingbil” blev en Volvo V70 GLT från år 2000 😉 Jag som aldrig skulle ha en Volvo… hmm…

Kommentera gärna