Vansinniga villapriser och nya grannar?

Nu händer det saker i grannhuset. Den gamla tanten som bott där, troligen sedan de byggde huset sent 40-tal, lever tydligen inte längre. Familjen har satt igång och rensa så det står härliga till. De höll på att kasta ut saker från vinden i flera timmar senaste helgen. Jag kan inte förstå att det får plats mycket. Jag vet ju hur stor vinden är.

Två fulla containrar har åkt iväg från huset, och enligt säker(?) källa har de inte ens börjat rensa i källaren.

Hur som helst, huset ligger ute med annons för försäljning. Det är mindre än vårt, ej utbyggt, och troligen inte i samma skick. Säljarna friskriver sig från ”dolda fel”. Och utgångspriset ligger på 2,7 miljoner!

Villapriserna är helt vansinniga! Det ska bli spännande att se vad det slutar på. Jag tror vi skulle få närmare 4 miljoner för vårt hus idag. Om inte över. Helt sjukt. Ett liknande hus fast mindre längre bort på gatan ska nyligen ha gått för 3,7 miljoner. Och då var badrummet i källaren i riktigt dåligt skick. Tur vi köpte när vi gjorde, idag hade vi väl inte haft råd.

Kommentera gärna