Varmt varmt varmt

Nu är det varmt… 28 grader i vardagsrummet när jag kom hem ikväll. Nu måste någonting göras! Vi har bestämt att första åtgärd får bli markiser, så nu har jag begärt in priser från lite olika leverantörer. Verkar kunna hamna på mellan 10.000 och 20.000 spänn. Tack för det. Och då ingår ingen automatik som en tekniknörd som jag vill ha 😉 Det kostar att ligga på topp. Och att ha hus.

Jag tror nämligen att markiser gör mer nytta för värmen inne än att tilläggsisolera vinden, även om det också gör skillnad. Men det kanske får bli nästa år, vi ska ju sätta in energiglas också, vilket inte är gratis. Vi har blivit rekommenderade att fixa markiser och isolering på vinden innan vi installerar frikyla… vilket kanske är smart. Men just nu skulle jag nästan ge vad som helst för lite kyla!

Idag kröp Tuva från vardagsrummet in i köket! Eller ja… kröp och kröp. Hon utnyttjade alla varianter av kryp, rullning och ålning medelst hasning för att ta sig frammåt, och det gick inte fort. Men hon lyckades. Helt på egen hand 😀

Idag har vi också införskaffat en flytväst till Tuva, så nu kan vi åka ut på sjön. Jocke & Mia, here we come! 😉

Kommentera gärna