Besök från Borlänge

I fredags eftermiddag kom syster med familj ner från Borlänge för att hälsa på. Vi skulle gå på Naturhistoriska museet och kika på ”vasständer”, eller som vi vuxna kallar det, dinosaurier. David har varit såld på vasständer ganska länge nu så det började ju bli dags.

Så i lördags förmiddag bar det iväg. Jag måste säga att jag kommer ihåg utställningen som mycket större, men det kan ju bero på att jag var ganska mycket mindre när jag såg den senast. David rusade snabbt igenom salen, men han snappade nog upp en hel del, och jag kan tänka mig att vi får höra honom berätta om det tills öronen blöder framöver 🙂

Väl hemma igen blev det lite fika i trädgården. 30,5 grader varmt i skuggan. Toppnotering för året hemma hos oss. Sedan var det dags för den stoooora lekparken, som David verkar älska. Tyvärr hade de inte fyllt upp dammen ännu, och det var ganska folktomt. Alla var väl och kikade på Maratonloppet inne i stan.

Amanda, David och TuvaTuva verkar ha fått en ny favorit. David behövde nästan bara visa sig för att hon skulle skina upp och börja skratta. Och så fort han gick iväg blev hon ledsen. Dessutom blev hon arg när David och Amanda lekte bredvid henne men sedan knallade iväg. Hon kunde ju inte följa efter hur gärna hon än ville stackarn.

Familjen stannade kvar en natt extra mot vad som var tänkt från början, och begav sig hemmåt på söndagsförmiddagen, och vi själva begav oss till nästa ”kalas” hemma hos Karins pappa.

Idag verkar Tuva ha tagit igen sig efter helgen. Karin berättade att hon sovit väldigt mycket mer än vad hon brukar. Om jag minns rätt så var det totalt fyra timmar uppdelat på två gånger, och Karin fick dessutom väcka henne efter eftermiddagsluren. Normalt sover hon 1,5 till 2 timmar totalt på en dag mellan nattsömnen. =)

Nu ska även pappa sova… behöver också ta igen sig efter helgen 😉

Kommentera gärna