• Okategoriserade
  • 2

Markiser beställda

Då har vi beställt markiser. Efter lite offerter fick vi tag på en firma ”i närheten” som inte hade ett allt för saftigt pris. Och då kommer de och mäter, tillverkar och monterar hela kalaset också. Ca 4000 dyrare än det billigaste vi kunde hitta och montera själva, och då kunde vi inte få det tyg vi helst vill ha och inte heller helt rätt mått på armarna. Nu får vi i stort sett exakt samma färg som på det markistyg Karin köpte förut till altanen. Lite bredare ränder bara.

Men motorer och automatik kan vi glömma. Det blir billigare att helt byta ut eventuellt sönderblåsta markiser. Det är helt enkelt inte en försvarbar merkostnad, trots att det är ganska enkelt att försvara teknikinköp i det här hemmet 😉

”Varför ha pengarna på banken när man kan ha hus” som någon sa…

2 svar

  1. Johan skriver:

    Det går ju alltid att komplettera med motor och automatik i efterhand, om man vill.

  2. Thomas skriver:

    Men det blir knappast billigare 😉

Kommentera gärna