Tuva kryper, sover borta och åker kundvagn

Nu får man väl anse att Tuva kan krypa. Hon har ju kämpat i några veckor, men nu tycker jag nog man kan säga att hon kan det. Visst, det finns utvecklingspotential, men hon tar sig fram riktigt bra nu på alla fyra.

Natten mellan lördag och söndag sov Tuva borta för första gången i sitt hittills inte allt för långa liv. Mamma och pappa käkade middag ute på stan (Söderkisen rekommenderas varmt) och sedan ett besök på bio och filmen Zodiac. Den var helt ok, om än lite lång. Men det var väl meningen man skulle känna av hur lång tid den utspelade sig under.

Sedan bar det av hemmåt för en natt utan barn. Kändes lite konstigt att inte ha någon söt liten plutt att titta på när man la sig i sängen. Om man inte räknar Karin då förståss 😉

Idag hämtade vi upp henne igen hemma hos mormor. Hon (Tuva alltså) såg lite förvånad ut först när vi kom, men sen kom leendet. Efter det verkade hon väldigt nöjd med att vi var där, och det var ju skönt.

På vägen hem handlade vi lite i Bromma. De verkade inte ha någon vagn med barnstol i så Tuva fick sitta i den stol som finns i vanliga kundvagnar. För första gången. Det tyckte hon nog var skoj. Satt så snällt hela tiden och höll sig fast med krampaktigt tag i handtaget på vagnen. Så söt 😀 Varför tog jag ingen bild för???

Kommentera gärna