• Okategoriserade
  • 0

Fönsterjobb x3

I torsdags kom då äntligen snubben från Grundels och mätte våra fönster för att kunna tillverka de nya innerglasen. Ny offert kommer eftersom de inte offererat byta av de spruckna glasen.

För att inte riskera att spräcka några glas när jag monterar persiennerna tänkte vi slutföra det arbetet innan Grundels kom. Sagt och gjort, de fyra sista persiennerna skulle monteras i onsdags kväll. Men tror du inte att just de fyra var ca en centimeter för korta! Måste ha blivit något fel i tillverkningen. Jag mailade och frågade hur vi skulle lösa det, och idag kom ett mail från tillverkaren som sa att de just skickat fyra nya persienner utan kostnad. Det var smidigt! 😀 Jag borrade iaf klart de sista fönstren i tid, så risken att spräcka glasen är nu minimal när persiennerna ska monteras.

Sist men inte minst… nu borde vi snart få våra markiser monterade också 🙂

Kommentera gärna