Pappa på ett av numera få krogbesök

Vad ska man säga. Nu har man uppnått åldern då man börjar prata om sina barn när man går ut på krogen.

Men helt klart är att det finns saker att lära, tex när Christian pratar om sina grabbar i 12-årsåldern, eller Anna om sina barn i övre tonåren. Det gäller att snappa upp saker.
Framför allt var det skoj när JJ nämde allt som han tyckte var skoj med min och Karins bröllopsfest för tre år sedan. Tex när han satt i bilen och lyssnade på OS 😉 Men han kom även ihåg att maten, förrätt och varmrätt som jag själv inte kommer ihåg just nu, var väldigt god.

Dessutom kändes det bra och skönt att komma hem till sin fru och sin lilla ett-åring. Kanske inte i så representabelt tillstånd, men ändå. Jag skulle inte klara mig utan dem. Det är därför jag spenderar tid på att skriva det här, så jag hinner nyktra till lite innan jag lägger mig i sängen. En kväll på stan är inte att leka med, när Kricke försvann, Gurkan och Leffe fick nån procent för mycket och Oliver Twist hade för mycket Chimay att erbjuda. *pust*

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan jag har min första pappaledighetsdag. *hurraaaa*

Kommentera gärna