Pappaledig

Jahapp, då var det dags. Imorgon har jag min första dag av föräldraledighet. Från och med nu jobbar jag bara måndagar och tisdagar, resten av veckan är jag hemma med Tuva medan Karin jobbar. Känns konstigt, men samtidigt spännande. Det ska bli skoj. Tror och hoppas jag. Undra när jag tröttnar och vill tillbaka till jobbet? Jag ska ju trots allt vara hemma till augusti nästa år! Känns också lite skrämmande nu när det är ett faktum, tidigare har det enbart känts skönt och skojjigt. Pappsen kanske är lite nervös? 😀

Upptäckte de här två dagarna att jag måste planera tiden på jobbet mycket bättre. Finns ingen chans till upphämtningsheat i slutet av veckan längre ju 😉

Och Karin får nog lära mig hur Försäkringskassans system fungerar så jag får några pengar… tur iallafall att man slipper pappersblanketter nu för tiden.

Nåväl, kanske ska hoppa i säng så man orkar med att vara pappaledig imorrn… Gonatt!

[tags]pappaledig, föräldraledig, Försäkringskassan[/tags]

Kommentera gärna