World Cup på Eriksdalsbadet

IMG_2632.jpgSå var det dags för de årliga världskupp-tävlingarna i simning på Eriksdalsbadet. Som vanligt var Karin och jag på plats. Tuva fick stanna hemma med morfar och Ulla, vilket verkar ha gått alldeles utmärkt. Hon sov så gott när vi kom hem igen.

IMG_2638.jpgDet var som vanligt bra simning, och skoj att se några nya rekord av olika rang. Dessutom stötte jag ihop med min gamla tränare Peter Asp från min tid i Upsala Simsällskap. Det var säkert 10-12 år sedan vi sågs senast, när jag fick något ryck och gick ner till Fyrishov för några vändor efter att jag slutat simma på elitnivå. Vi får väl se om vi ses igen om ytterligare 10 år 😀

IMG_2643.jpg

Imorrn är det dags för andra tävlingsdagen. Då är vi på plats igen.

[tags]Simning, World Cup, Eriksdalsbadet, Upsala simsällskap, Fyrishov[/tags]

Kommentera gärna