Två dagar kvar

Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan jag går på 100% pappaledighet i 8 månader. Känns konstigt. Det känns som jag ska sluta på jobbet, men ändå inte. Och hur ska det gå att leva dygnet runt med en ett-åring och senare nästan två-åring – hela veckorna? Inte få slippa undan alls?

Hennes mamma kanske kan hjälpa till lite på kvällar och helger iofs, men ändå. Jag har ju ”alltid” haft ett jobb att gå till, och nu ska jag inte det längre.
Hur ska de på jobbet klara sig utan mig? Vad kommer hända med mina projekt, kommer de gå käpprätt åt skogen? Kommer folk upptäcka att de klarar sig lika bra utan mig? Näe, det kan jag väl aldrig tänka mig. Eller kan jag?

Hur som helst, tisdag 18 december är min sista dag innan jag går över till hel pappaledighet fram till och med augusti 2008. Det får bära eller brista. Känns bra att Karin ska vara hemma varannan fredag också 🙂 Och kanske är det enklare att hitta på saker att göra när man är hemma på heltid?

[tags]Pappaledig[/tags]

Kommentera gärna