Stegräknare

I spåren av alla stegräknartävlingar på arbetsplatserna runt om i landet, har nu även jag hakat på trenden. Det var Karin som beställde en räknare till mig via tappa.se som hennes jobb använder. Så nu sitter den i midjan varje dag.

Det är nog bra, det blir liksom en liten utmaning att nå de rekommenderade 10.000 (eller vad det nu är) stegen varje dag vilket ju är bra. Verktygen på tappa.se hjälper dessutom till att sporra. Tyvärr kan jag inte använda dem eftersom jag inte är med i något lag som är anmält där, så jag får väl bygga egna verktyg istället 😉 Om ingen har tips på någon annan bra sajt.
8000 steg första dagen (igår) och just nu är jag uppe i 13999. Kan tacka promenaden under hjulbytet och kvällens pass på dansmattan (playstation) för det. Det var första gången på dansmattorna sedan ett bra tag innan Tuva föddes tror jag. Fick köra på nybörjare igen 😉

[tags]Stegräknare, Dansmatta, Playstation[/tags]

Kommentera gärna