Inget födelsedagskalas

Idag skulle jag ha firat min födelsedag (som är på måndag) med släkten. Dessutom skulle syster med familj komma ner från Borlänge och stanna till imorrn vilket ju hade varit skoj. Men det bidde inget. *snyft*. I slutet av veckan sjuknade Tuva in med hosta, snuva och hög feber. Har haft mellan 39 och 40 grader de senaste dagarna.

Idag är hon lite piggare, men vi är ändå glada att vi ställde in, för det hade inte funkat. För det första är hon inte helt frisk ännu, och för det andra har det varit kalabalik i omgångar idag. Hon har förmodligen ont i halsen av rivhostan, så hon har inte velat äta och dricka ordentligt. Så hon har blivit hungrig och velat ha mat, men sedan inte velat äta ändå. Det har gjort att hon blivit jätteledsen och fly förbannad när vi försökt få henne att äta och dricka, och än värre när vi givit henne medicin.

Blev tvungna att bryta mönstret med en stund framför Nalle Puh på TV’n. Det funkar alltid 😉

Nåväl, ikväll har hon väl ätit och druckit ganska bra ändå, även om hon totalvägrade kvällsvällingen. Så imorrn är hon väl kalashungrig igen.

Kommentera gärna