Svamp i ansiktet!

SvampSå har man då varit hos farbror doktorn och fått sina utslag i ansiktet kontrollerade. Det som jag oroat mig för, att det är psoriaris, det är det med största sannolikhet inte. Däremot var symptomen typiska för en typ av exem som hade något konstigt namn. De beror tydligen på någon svampinfektion i huden. Hur trevligt låter det på en skala?? Och det här har jag gått runt med i flera år!

Nåja, nu har jag iallafall fått lite mediciner, och enligt läkaren ska exemen försvinna inom tre-fyra veckor med hjälp av dessa. Vi får väl hoppas det stämmer. Han kändes iaf mycket mer pålitlig än den kvacksalvare till doktor på företagshälsovården som kikade på utslagen senast, för några år sedan. Han skyllde på laserskrivaren bredvid mig på jobbet, så var det bra med det. Suck.

1 svar

  1. Annika skriver:

    Hej. Burr va tröttsamt.om inte läkarna vet kan de vell skicka en vidare till någon annan som är bra på hudutslag!Kan bli en psykisk prosess, ansiktet kan vi ju inte dölja,och vi kvinnor med massmedias hjälp vill ju se vackra ut. Händer det något som vi inte förtår funderar vi ju mycket på detta. Jag själv har varit och träffat en hud specialist men tyvärr ej fått hjälp, vad gör man ger upp som jag gjort pudrar och hoppas på det bästa,min hud i ansiktet är ärrigt och röda utslag som får bestå,ej haft problemhud med finnar, ledsen och olycklig är bara 43 år haft detta i ca 6 år.Väl mött i Sommaren.Får sitta inne mesta del när andra är ute!

Kommentera gärna