Multifjärr

FjärrkontrollEtt av mina bättre prylköp! För nån vecka sedan bestämde jag mig impulsmässigt (så ett medlemserbjudande hos min pryl-leverantör) att vi behövde en bra multifjärr. Hade ledsnat på att behöva tre olika fjärrkontroller oavsett vad man skulle göra. En till volymen (förstärkaren), en till TV’n och en till HTPC’n. Eller att behöva göra en massa knapptryck på olika kontroller bara för att lyssna på lite musik under dagen.

Sagt och gjort, det blev en Logitech Harmony One som jag läst så mycket gott om under senare tid. Nu har vi haft den en vecka. Och jag måste säga att jag är störtnöjd! Visst, den är inte 100% färdigkonfad ännu men redan första kvällen gjorde den vårt liv så mycket enklare. Var nästan tvungen att ändra mellan olika aktiviteter (Se på TV, Lyssna på musik, Lyssna på radio osv) för att se hur kontrollen med ett eller två knapptryck på egen hand såg till att de prylar som inte skulle användas för tillfället snyggt stängdes av medan de andra slogs på och/eller blev inställda på rätt kanal/ljudkälla eller vad det nu kunde handla om. Helt plötsligt var det roligt att använda fjärrkontrollen! 🙂

Jag har än så länge inget att klaga på. Faktiskt.

[tags]Prylar, Fjärrkontroll, Logitech, Harmony[/tags]

Kommentera gärna