• Okategoriserade
  • 0

Skräckblandad förtjusning

Har idag varit och beställt 1,6 ton EPS och avjämningsbruk till golvet i gästrummet. Det kommer på tre pallar nästa fredag så vi kan sätta igång att gjuta på lördag. Spännande.

Att lägga EPS oroar mig inte speciellt även om det är första gången i mitt liv jag gjuter ett golv. Att sedan flytspackla blir mer spännande, klarar vi av det tro? ”De som vet” säger att det inte är några problem, så vi får väl lita på dem.

Eller som killen på byggvaruhandeln sa på min fråga om hur lång tid man har på sig att arbeta med spacklet. ”Du behöver ju inte stressa, för det tar två timmar innan du kan gå på det.” Okej… inte stressa. Tänk på att det ska vispas ihop 42 säckar under den tiden, och dessutom hällas ut och jämnas av! Här blir till att leja in vispare i mängder 😉

Kommentera gärna