Nu har den kommit!

1.jpgTjohoo! Nu har den kommit! Efter mycket funderande bestämde jag mig för att beställa en Squeezebox Duet från USA. Eftersom Slim Devices inte säljer direkt till Europa längre, och inte ens godkänner kreditkort utställda i Europa, så fick min amerikanska kollega beställa en hem till sig och skicka den vidare till mig. Med dagens dollarkurs i kombination med Logitechs prissättning i Europa sparade jag ca 1300 spänn på denna lilla övning!

Sagt och gjort, drygt tre veckor efter att hon la beställningen dök den upp med postens bud vid min dörr 🙂 Nu ligger den här och väntar. Jag måste skaffa mig två adaptrar så jag kan plugga in de amerikanska kontakterna i mina vägguttag…. *suck* 😉 Dessutom har Webhallen problem med leveransen av högtalarna jag beställt till denna lilla pryl, men det lutar åt att de får in dem om ca två veckor. *hoppas*

[tags]Logitech, Slim Devices, Squeezebox[/tags]

Kommentera gärna