MythTV Player för Windows

Jag måste bara tipsa om den här. Har själv haft problem med en krånglande frontend, och i väntan på den nya nätdelen ville vi kunna kika på det vi har inspelat på annat sätt. Tänkte då nedgradera Ubuntu på min laptop (eftersom servern kör MythTV 0.20 och Ubuntu 8.04 har 0.21) men det visade sig att min 7.10 skiva inte ville installera på laptopen.

Letade lite efter en windowsklient eftersom jag visste det skulle finnas någon, och hittade MythTV Player som snabbt och enkelt löste mina behov på windowsinstallationen 🙂

Har bara testat den som hastigast, men än så länge kan jag rekommendera den till er som enkelt vill kika på era inspelningar (eller i senaste testversionen även LiveTV) på en windows-kärra i närheten.

[tags]MythTV, PVR, HTPC, MythTV Player[/tags]

Kommentera gärna