Äggkastare i Långbro

Vem går omkring med ett paket ägg klockan tre på natten? Och dessutom bemödar sig med att knalla in på tomten för att sedan kasta in ett ägg genom ett öppet fönster?

I vintras fick vi ägg på fönstret ut mot gatan, och förknippade det med att jag bett om bus när det ringde på dörren vid halloween. Efter nattens inkast har det visat sig att minst en av grannarna fick ägg kastade på bil och hus i vintras, också det runt halloween.
Att kasta på hus och fönster är en sak, även om det också är ren idioti, men att gå in på en tomt och kasta in i huset genom ett öppet fönster, då har det gått för långt. Just nu ser det dessutom ut som om vi kommer behöva måla om en av väggarna i rummet på grund av detta. Det rummet vi totalrenoverade för bara ett år sedan. Hur kul är det?

Överväger starkt att sätta upp kamera med rörelsedeckare för att se vem som gör sånt här.

[tags]Älvsjö, Långbro, Ägg, Halloween, Vandalism[/tags]

Kommentera gärna