• Okategoriserade
  • 1

Winnerbäck på Zinkensdamm

Igår var det dags för konsert igen. Farmor och farfar kom och tog hand om Tuva under kvällen medan jag och Karin tog oss in till Zinken för att beskåda Lars Winnerbäck, med bland andra Miss Li som förband.

Lasse var precis lika bra som vanligt. Mitt första intryck av scenen var att den kändes ovanligt liten. Men när de väl satte igång förstod jag varför. De använde hela huset bakom scenen som scenografi. Det blev väldigt effektfult med fasadbelysning i olika färger i harmoni med scenljuset. Trevligt! (Bilder kommer)

Så för att summera, en lika bra konsert som vanligt, men mer folk än det har varit på de spelningar på Zinken jag varit på – ca 18000 enligt uppgift. Vi slapp regnet, men inte det galna tjej-gänget bakom oss som sjöng så starkt de kunde och lika falskt som de flesta av oss. Jag fick tillochmed svårt att hänga med i Lasses texter på grund av dem. De flyttade iallafall vidare efter ett tag.

P.S. Vi saknade Ingen soldat…

[tags]Lars Winnerbäck, Winnerbäck, Miss Li, Zinkensdamm, Konsert, Musik[/tags]

1 svar

  1. Erik skriver:

    Du kan se bilderna vi tog i lördags på Zinkensdamms IP på Superlativum!

Kommentera gärna